Bereikbaarheid

Spreekuur

Maandag tot en met vrijdag hebben wij van 8.30 tot 17.30 uur spreekuur op afspraak aan de Westerkade.


Telefonische bereikbaarheid assistente

Voor vragen of het maken van afspraken zijn we elke werkdag bereikbaar van 08.30 uur tot 13.00 uur via het algemene nummer van de praktijk 030-2334976.


Dienstdoende verloskundige

Wij vinden telefonische bereikbaarheid heel belangrijk, maar besteden ook graag alle aandacht aan een bevallende cliënt. Daarom zijn we voor ongerustheid of dringende vragen dag en nacht altijd bereikbaar op 06-10153017. Je komt dan uit bij de dienstdoende verloskundige. Mocht je de verloskundige niet bereiken op dit nummer neem dan contact op met de doktersdienst via 0900-1515 (dag en nacht). De doktersdienst stelt je kort wat vragen om de situatie in te schatten en stellen ons vervolgens direct op de hoogte. De dienstdoende verloskundige belt je vervolgens meteen terug. Voor niet dringende zaken vragen wij je met de assistente contact op te nemen op 030-2334976.


E-mail

Voor vragen aan de assistente die gaan over: het verzetten of maken van afspraken of een zwangerschapsverklaring mogen ook per mail worden gesteld. Stuur dan je mail naar info@verloskundigenwesterkade.nl Bij ongerustheid of verloskundig inhoudelijke vragen kun je beter altijd bellen!


Parkeren

Voor de praktijk is voldoende parkeergelegenheid, het is betaald parkeren.


Openbaar vervoer

Onze praktijk is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Centraal Station kun je het beste een trein verder pakken naar station Vaartsche Rijn, vanaf daar is het slechts 2min lopen naar de praktijk. Bus 8 vanaf het station stopt ook bij station Vaartsche Rijn en is de dichtsbijzijnde bushalte.