Contact

Bereikbaarheid van de praktijk

Voor je zwangerschaps controles kun je op een van onze praktijklocaties terecht, net waar het voor jouw agenda goed uitkomt om te komen, op beide locaties staat een echo apparaat. Op de locatie Gezondheidshuis bevind zich ook de grote ruimte voor Centering Pregnancy.


Spreekuur locaties

Maandag tot en met vrijdag hebben wij van 8.30 tot 17.30 uur en 1 wisselende avond per week tot 20.00 uur spreekuur op onze praktijklocaties

  • Locatie Westerkade:
    Westerkade 24, 3511 HB Utrecht
  • Locatie Gezondheidshuis:
    Bosboomstraat 1G, 3582 KE Utrecht (het gebouw tegenover het Diakonessenziekenhuis)

Telefonische bereikbaarheid assistente

Voor vragen of het maken van afspraken zijn we elke werkdag bereikbaar van 08.30 uur tot 13.00 uur via het algemene nummer van de praktijk 030-2334976.


Dienstdoende verloskundige

Wij vinden telefonische bereikbaarheid heel belangrijk, maar besteden ook graag alle aandacht aan een bevallende cliënt. Daarom zijn we voor ongerustheid of dringende vragen dag en nacht altijd bereikbaar op 06-10153017. Je komt dan uit bij de dienstdoende verloskundige. Mocht je de verloskundige niet bereiken op dit nummer neem dan contact op met de doktersdienst via 0900-1515 (dag en nacht). De doktersdienst stelt je kort wat vragen om de situatie in te schatten en stellen ons vervolgens direct op de hoogte. De dienstdoende verloskundige belt je vervolgens meteen terug. Voor niet dringende zaken vragen wij je met de assistente contact op te nemen op 030-2334976.


E-mail

Voor vragen aan de assistente die gaan over: het verzetten of maken van afspraken of een zwangerschapsverklaring mogen ook per mail worden gesteld. Stuur dan je mail naar info@verloskundigenwesterkade.nl Bij ongerustheid of verloskundig inhoudelijke vragen kun je beter altijd bellen!


Parkeren

  • Locatie Westerkade: voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk, let op betaald parkeren!
  • Locatie Gezondheidshuis: parkeren op parkeerplaats Diakonessen Ziekenhuis

Openbaar vervoer

  • Locatie Westerkade: Vanaf Centraal Station kun je het beste een trein verder pakken naar station Vaartsche Rijn, vanaf daar is het slechts 2min lopen naar de praktijk. Bus 8 vanaf het station stopt ook bij station Vaartsche Rijn en is de dichtsbijzijnde bushalte.
  • Locatie Gezondheidshuis: Vanaf het centraal station stopt bus 8 bij halte Diakonessenhuis wat de dichtsbijzijnde halte is. Iets verderop stoppen bus 12 (halte Rubenslaan) en bus 41 (halte Galgenwaard) vanaf deze haltes is het ongeveer 8min lopen naar het gezondheidshuis.