Praktijkondersteuning

Onze praktijkondersteuner

Bij de westerkade word je bij het maken van afspraken of vragen tussen 08.30-13.00 uur te woord gestaan door onze assistente Erlijne Fischer.  

Erlijne Fischer

In een ver verleden heb ik de kunstacademie gedaan waarna ik heb gewerkt als stylist bij televisie en modeshows. Daarna heb ik een aantal jaren als illustrator voor verschillende uitgevers getekend. Toen ik mijn oudste dochter Nusch kreeg ben ik administratief werk gaan doen voor een regelmatig en stressvrij inkomen. Ik kom dus niet uit de medische hoek.

Ik woon met mijn gezin in Bunnik. Na jarenlang in Utrecht te hebben gewoond, vertoef ik nu heerlijk in een dorp waar ik enorm geniet van het wisselen van de seizoenen en het dorpse geneuzel. Het komt regelmatig voor dat ik de koeien hoor loeien waar ik heel blij van word.  Mijn jongste dochter Katie heeft haar vriendinnetjes om de hoek wonen en kan alleen naar ze toe wandelen.

Als ik niet werk en mijn jongste Katie nog op school is, ga ik graag kringloopwinkels af waar ik mijn eigen outfit en die van Katie bij elkaar scharrel. Ik werk sinds 2004 bij de Westerkade en heb het enorm naar mijn zin! Het werk is afwisselend, ik heb mijn eigen “winkeltje” en het is natuurlijk heel mooi om getuige te zijn van een bijzondere periode in het leven van zwangeren. Daarnaast komt mijn “creatieve inslag” goed van pas in de samenwerking met mijn collega’s want zij hebben allemaal zo hun eigen “aardig” heden. En wie kan er nou zeggen dat ze in haar eentje werkt voor 6 bazen?!