Praktijkondersteuning

Onze praktijkondersteuners

Bij de westerkade word je bij het maken van afspraken of vragen tussen 08.30-13.00uur te woord gestaan door een van onze assistenten Erlijne Fischer of Dagmar Dage.  Naast dat zij jou helpen, dragen Erlijne en Dagmar bij aan het reilen en zijlen van deze praktijk. 

Erlijne Fischer

In een ver verleden heb ik de kunstacademie gedaan waarna ik heb gewerkt als stylist bij televisie en modeshows. Daarna heb ik een aantal jaren als illustrator voor verschillende uitgevers getekend. Toen ik mijn oudste dochter Nusch kreeg ben ik administratief werk gaan doen voor een regelmatig en stressvrij inkomen. Ik kom dus niet uit de medische hoek.

Ik woon met mijn gezin in Bunnik. Na jarenlang in Utrecht te hebben gewoond, vertoef ik nu heerlijk in een dorp waar ik enorm geniet van het wisselen van de seizoenen en het dorpse geneuzel. Het komt regelmatig voor dat ik de koeien hoor loeien waar ik heel blij van word.  Mijn jongste dochter Katie heeft haar vriendinnetjes om de hoek wonen en kan alleen naar ze toe wandelen.

Als ik niet werk en mijn jongste Katie nog op school is, ga ik graag kringloopwinkels af waar ik mijn eigen outfit en die van Katie bij elkaar scharrel. Ik werk sinds 2004 bij de Westerkade en heb het enorm naar mijn zin! Het werk is afwisselend, ik heb mijn eigen “winkeltje” en het is natuurlijk heel mooi om getuige te zijn van een bijzondere periode in het leven van zwangeren. Daarnaast komt mijn “creatieve inslag” goed van pas in de samenwerking met mijn collega’s want zij hebben allemaal zo hun eigen “aardig” heden. En wie kan er nou zeggen dat ze in haar eentje werkt voor 6 bazen?!


Dagmar Dage

Na het afronden van de opleiding tot doktersassistente ben ik aan de slag gegaan in het Diakonessenhuis op de poli gynaecologie/verloskunde. Na 9 jaar op de polikliniek was ik toe aan een nieuwe uitdaging en wilde ik kijken waar ik mijn ervaring nog meer kon inzetten. Dat ik in de verloskunde wil blijven werken was mij wel duidelijk. Mijn kennis en ervaringen mag ik nu gaan delen met de verloskundigen van de Westerkade. Eén dag in de 2 weken blijf ik nog in het Diakonessenhuis werken, dus ook daar kunnen jullie me nog tegenkomen.

Naast mijn werk besteed ik mijn vrije tijd aan haken, hou ik ervan om er op uit te trekken en te reizen en speel ik volleybal.  

Bij de Westerkade ga ik de spreekuren ondersteunen en je kan mij aan de telefoon krijgen. Ik kijk er erg naar uit om jullie als toekomstige ouders een mooie en fijne zwangerschap te geven, zodat jullie vol geluk en plezier terug kunnen kijken op deze bijzondere periode. Tevens zal ik de verloskundigen ondersteunen met diverse management taken. 

Tot snel in de praktijk!