Praktijkondersteuning

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze praktijkondersteuners

Bij de westerkade word je bij het maken van afspraken of vragen tussen 08.30-13.00uur te woord gestaan door een van onze assistenten Erlijne Fischer of Marjolein Overdijk.  Naast dat zij jou helpen, dragen Erlijne en Marjolein bij aan het reilen en zijlen van deze praktijk. 

Erlijne Fischer

In een ver verleden heb ik de kunstacademie gedaan waarna ik heb gewerkt als stylist bij televisie en modeshows. Daarna heb ik een aantal jaren als illustrator voor verschillende uitgevers getekend. Toen ik mijn oudste dochter Nusch kreeg ben ik administratief werk gaan doen voor een regelmatig en stressvrij inkomen. Ik kom dus niet uit de medische hoek.

Ik woon met mijn gezin in Bunnik. Na jarenlang in Utrecht te hebben gewoond, vertoef ik nu heerlijk in een dorp waar ik enorm geniet van het wisselen van de seizoenen en het dorpse geneuzel. Het komt regelmatig voor dat ik de koeien hoor loeien waar ik heel blij van word.  Mijn jongste dochter Katie heeft haar vriendinnetjes om de hoek wonen en kan alleen naar ze toe wandelen.

Als ik niet werk en mijn jongste Katie nog op school is, ga ik graag kringloopwinkels af waar ik mijn eigen outfit en die van Katie bij elkaar scharrel. Ik werk sinds 2004 bij de Westerkade en heb het enorm naar mijn zin! Het werk is afwisselend, ik heb mijn eigen “winkeltje” en het is natuurlijk heel mooi om getuige te zijn van een bijzondere periode in het leven van zwangeren. Daarnaast komt mijn “creatieve inslag” goed van pas in de samenwerking met mijn collega’s want zij hebben allemaal zo hun eigen “aardig” heden. En wie kan er nou zeggen dat ze in haar eentje werkt voor 6 bazen?!


Marjolein Overdijk

Na mijn opleiding theater en dans heb ik jarenlang lesgegeven op scholen en in mijn eigen dansstudio. Ook speelde ik in een kindertheatergroep en had ik een eigen dansgezelschap. Vanuit het lesgeven op scholen kwam ik meer in het management terecht. Ik volgde een hbo-managementopleiding en zo werd ik uiteindelijk directeur van drie basisscholen.

Omdat mijn passie nog steeds bij de kunst lag, werd ik daarna manager bij het kunstencentrum in Almere, een mooie baan in een stad, waar nog veel te ontwikkelen was op het gebied van kust en cultuur. Toen ik daar zo’n zeven jaar werkte kwam de crisis en werd de subsidie voor de kunst enorm teruggedraaid. Het kunstencentrum moest sluiten en ik ging voor mezelf werken als adviseur en interimmanager.

Sinds januari 2016 werk ik met veel plezier bij de Westerkade waar ik bijdraag aan de praktijkvoering. Ik vind het heel leuk om, ook al is het op de achtergrond, betrokken te zijn bij een van de meest bijzondere gebeurtenissen in iemands leven, want dat is zwanger worden en een kind krijgen toch zeker. Zelf heb ik twee, inmiddels volwassen, dochters en ik ben nog steeds iedere dag blij dat ik ze gekregen heb.

Als Erlijne vakantie heeft, vervang ik haar en kun je mij dus ook achter de balie treffen. Tot ziens op de Westerkade!