Studenten

Onze praktijk biedt studenten verloskunde de mogelijkheid om stage te lopen.

Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de opleiding van toekomstige collega's. Onder onze begeleiding doen zij spreekuur, bevallingen en kunnen jullie hen tegenkomen in het kraambed. Uiteraard gebeurt dit alleen met jullie goedkeuring.


Van 10 februari tot 30 mei loopt Finn Stofkoper bij ons stage. Zij stelt zich graag aan jullie voor. 

 

Mijn naam is Finn Stofkoper, ik ben 45 jaar en moeder van twee dochters (van 12 en 14 jaar oud). 

In september 2015 ben ik begonnen met een opleiding tot kraamverzorgende en heb toen ook meteen in de kraamzorg gewerkt. Dat vond ik echt geweldig. Toch kriebelde het bij voorbaat al omdat het vak verloskunde mij heel erg trok.

Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld voor de selectie van de Verloskunde Academie Amsterdam. Daar ben ik in september 2016 begonnen aan de opleiding. Ik vind de opleiding intensief en heel erg leuk. Ik geniet elke dag van wat ik weer leer over en in dit vak.

De opleiding is een goede voorbereiding op het beroep. Toch haalt niets het bij echte praktijkervaring, die ik nu bij de verloskundigenpraktijk Westerkade hoop op te doen.

Van 10 februari tot 30 mei 2020 kun je mij bij het spreekuur, de kraamvisite of als de bevalling inzet, tegenkomen. 

Het voelt voor mij als een eer om zorg te dragen bij zo’n persoonlijk proces als de zwangerschap en zo’n intiem moment als de bevalling. En ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.

Groeten,

Finn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finn Stofkoper