Studenten

Onze praktijk biedt studenten verloskunde de mogelijkheid om stage te lopen.

Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de opleiding van toekomstige collega's. Onder onze begeleiding doen zij spreekuur, bevallingen en kunnen jullie hen tegenkomen in het kraambed. Uiteraard gebeurt dit alleen met jullie goedkeuring. 

Van 21 september t/m 18 oktober loopt Jol Breukers bij ons stage. Zij is een vierdejaars student en stelt zich binnenkort aan jullie voor. Jullie kunnen haar ontmoeten tijdens het spreekuur, de bevalling en in het kraambed. 

 

Beste aanstaande ouders,

Mijn naam is Jol Breukers, ik ben 26 jaar en vierdejaars verloskundige in opleiding. Het laatste jaar, dus nog even! De komende 4 weken (21 september-18 oktober) zal ik stage lopen bij Verloskundigenpraktijk Westerkade. 

Oorspronkelijk kom ik uit Sittard, maar inmiddels woon ik alweer zo’n zeven jaar in Amsterdam. Na het VWO te hebben afgerond, had ik geen idee wat ik wilde gaan studeren. Toen heb ik besloten 7 maanden in Australië te gaan werken als Au Pair. Na deze fantastische ervaring ben ik Psychologie gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hoewel deze studie goed beviel, zag ik mezelf niet echt werken als psycholoog. Al tijdens mijn eerste jaar begon Verloskunde steeds meer te knagen. Toch heb ik besloten eerst Psychologie af te maken en pas in het laatste jaar van mijn bachelor mee te doen aan de selectie van Verloskunde. Hier kwam ik gelukkig doorheen en inmiddels zit ik alweer in mijn laatste jaar. Sinds ik ben begonnen met de opleiding heb ik geen moment meer getwijfeld aan deze beslissing, dit is wat ik wil doen!

Ik hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten en leren kennende komende tijd. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, in de dienst en met de kraamvisites om jullie prachtige nieuwe aanwinst te bewonderen. Mochten jullie bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid, laat het dan even aan de verloskundigen weten. Ik kijk ernaar uit jullie te mogen begeleiden tijdens deze speciale periode in jullie leven!

Tot ziens,

Jol Breukers