Waarneming

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarneming 

Het vaste team van de Westerkade staat in principe 365 dagen per jaar 24 uur per dag voor jullie klaar, echter zijn er momenten dat er toch extra waarneming nodig is om ook tijdens vakantie en verlof goede zorg te kunnen leveren. Anne versterkt ons team op dit moment ivm het naderende verlof van Janneke. Ondanks een wisseling af en toe hopen we zo te kunnen garanderen dat je in je zwangerschap altijd een bekend gezicht ziet als je ons nodig hebt! 


Anne ten Hacken

Al heel jong wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Sinds 2015 werk ik als verloskundige en vele bevallingen later vind ik het nog steeds het leukste beroep dat er is! Na mijn studie in Groningen ben ik direct aan de slag gegaan in Zwolle, waarna ik verhuisd ben naar het gezellige Utrecht. Ik heb gewerkt bij kleine en grote praktijken met mensen van diverse achtergronden.

Als verloskundige vind ik het heel bijzonder om (toekomstige) ouders te mogen begeleiden bij het belangrijkste moment van hun leven. De geboorte van een kind is en blijft altijd weer een wonder! Ik geniet van de veelzijdigheid van mijn vak. Ik probeer hierbij iedereen een luisterend oor te bieden en de aandacht te geven die zij nodig hebben, zodat ze een positief gevoel overhouden aan de zwangerschap, geboorte en kraamtijd. 

Naast mijn werk als verloskundige hou ik van reizen, hockeyen en mij maatschappelijk in te zetten met de serviceclub waar ik lid van ben.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!