Verloskundigen%20Utrecht

Ben jij op zoek naar een deskundige, ervaren en betrokken verloskundige in Utrecht?

Meld je dan aan met ons aanmeldingsformulier

Office

In goede handen bij Verloskundigenpraktijk Westerkade!

Tijdens je zwangerschap komt er erg veel op je af aan informatie, belevenissen en het nodige regelwerk. Dan is een verloskundigenpraktijk met ruime ervaring op het gebied van zwangerschapsbegeleiding wel zo prettig.
Met 2 praktijklocaties in Utrecht en zorg aan huis zijn zijn we altijd dichtbij! 

Onze verloskundigenpraktijk in Utrecht bied; echo's op de praktijk, elke week een avondspreekuur, centering pregnancy en elke dag 24 uur een verloskundige beschikbaar, zo garanderen we laagdrempelige en vertrouwde zorg.

Naast alle medische zaken hebben wij aandacht voor de emotionele kant van een zwangerschap en geven we advies dat past bij jouw persoonlijke situatie. Bij ons kan je rekenen op deskundige begeleiding, aandacht, rust en op enthousiaste verloskundigen die met liefde hun vak uitoefenen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je straks met een prettig en trots gevoel terugkijkt op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd, met een gezonde moeder en baby als eindresultaat! 

Vanaf het begin van de zwangerschap tot en met de nacontrole 6 weken na je bevalling zijn jullie bij ons van harte welkom.

 

Contact 

De assistente is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30-13.00 uur op: 030-2334976. Voor de bevalling of dringende vragen bel met 06-10153017. Daarnaast kun je je 24 uur per dag online aanmelden.

Adres locatie Westerkade:
Westerkade 24, 3511 HB, Utrecht

Adres locatie Gezondheidshuis:
Bosboomstraat 1G, 3582 KE, Utrecht

Nieuws

Vanaf 28 mei gaat Edwina met zwangerschapsverlof tot begin december. Aliet van Veelen zal haar komen vervangen. Lees hier meer. 

Van 21 september t/m 18 oktober loopt Jol Breukers stage bij ons.

Huisregels voor bezoek spreekuur

  • Kom niet naar de praktijk bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts (38 graden)
  • Kom waar kan alleen
  • Partners zijn weer welkom, kinderen nog niet

Agenda

Voorlichtingsavond webinar!
24 november 19.30 uur  (aanmelden)

Masterclass Borstvoeding webinar
Dinsdag 17 november 19.30 uur (aanmelden)