Verloskundigen%20Utrecht

Ben jij op zoek naar een deskundige, ervaren en betrokken verloskundige in Utrecht?

Meld je dan aan met ons aanmeldingsformulier

Office

In goede handen bij Verloskundigenpraktijk Westerkade!

Tijdens je zwangerschap komt er erg veel op je af aan informatie, belevenissen en het nodige regelwerk. Dan is een verloskundigenpraktijk met ruime ervaring op het gebied van zwangerschapsbegeleiding wel zo prettig. Met echo's op de praktijk, elke week een avondspreekuur en altijd een verloskundige die 24 uur beschikbaar is, garanderen we laagdrempelige en vertrouwde zorg.

Naast alle medische zaken hebben wij aandacht voor de emotionele kant van een zwangerschap en geven we advies dat past bij jouw persoonlijke situatie. Bij ons kan je rekenen op deskundige begeleiding, aandacht, rust en op enthousiaste verloskundigen die met liefde hun vak uitoefenen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je straks met een prettig en trots gevoel terugkijkt op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd, met een gezonde moeder en baby als eindresultaat! 

Vanaf het begin van de zwangerschap tot en met de nacontrole 6 weken na je bevalling zijn jullie bij ons van harte welkom.

 

Contact 

De assistente is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30-13.00 uur op: 030-2334976. Voor de bevalling of dringende vragen bel met 06-10153017. Daarnaast kun je je 24 uur per dag online aanmelden.

Nieuws

Verloskundigenpraktijk Westerkade gaat vanaf 1 januari 2019 starten met een unieke, vernieuwende en succesvolle vorm van zorg: Centering Pregnany. Lees hier meer.

Op 3 december opent Focus Verloskundig Centrum haar nieuwe deuren aan de Jan van Scorelstraat 68 in Utrecht. De plek voor alle verloskundige echo's in de zwangerschap. Lees hier meer.
 
Vanaf half december is het mogelijk om op onze praktijk terecht te kunnen voor een vroege echo. Lees hier meer. 
 

Vanaf de tweede week in september hebben wij onze nieuwe locatie aan de Bosboomstraat 1G geopend, kijk dus even goed op welke locatie je moet zijn voor je afspraak op de praktijk! Zie ook bereikbaarheid

 

 

Agenda

 

Maandag 10 december
Voorlichtingsavond bij Camping Ganspoort Helling 87. Van 19.30-21.30 uur

Woensdag 9 januari
Masterclass borstvoeding. Van 19.30-21.30uur, op de nieuwe locatie: Bosboomstraat 1G.

Zaterdag 2 februari     Geboortemarkt Diakonessenziekenhuis 10.00-14.00uur

Maandag 14 januari
Voorlichtingsavond bij Camping Ganspoort Helling 87. Van 19.30-21.30 uur