Bij ons zijn jullie van harte welkom

Wij zijn deskundig en hebben liefde voor het vak. Je kan rekenen op aandacht, rust en enthousiasme.

Afspraak maken

 

Even voorstellen

Tijdens je zwangerschap komt er erg veel op je af aan informatie, belevenissen en het nodige regelwerk. Dan is een verloskundigenpraktijk met ruime ervaring op het gebied van zwangerschapsbegeleiding wel zo prettig.

Bij ons kan je rekenen op deskundige begeleiding, aandacht, rust en op enthousiaste verloskundigen die met liefde hun vak uitoefenen. Naast alle medische zaken van de zwangerschap hebben wij ook aandacht voor de emotionele kant en natuurlijk de rol van je partner. 

Wij doen er alles aan om te zorgen dat je straks met een prettig en trots gevoel terugkijkt op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd, met een gezonde moeder en baby als eindresultaat! 

Vanaf het begin van de zwangerschap tot en met de nacontrole 6 weken na je bevalling zijn jullie bij ons van harte welkom.

Bekijk het team  COVID  Werkzaamheden westerkade

Even voorstellen
Iets
Iets
0-5 weken
0-5 weken
5-11 weken
5-11 weken
11-16 weken
11-16 weken
16-24 weken
16-24 weken
24-32 weken
24-32 weken
32-37 weken
32-37 weken
37-42 weken
37-42 weken
Baby
Baby

Wij zijn ook

Diëtiste, gynaecoloog, fysiotherapie, psychische ondersteuning, meer dan eens heb je in je zwangerschap meer zorgverleners nodig dan alleen je verloskundige. Dan is het wel zo fijn dat wij ook die aanvullende zorg faciliteren via onze praktijk.

Wij zijn ook

Centering pregnancy

Deze vernieuwde succesvolle vorm van zwangerschapsbegeleiding is bij ons mogelijk. Meer tijd, informatie en andere zwangeren leren kennen, kunnen delen en ontdekken zijn de ingrediënten van deze vorm van zorg die wij elke zwangere vrouw gunnen.

Centering pregnancy

Zorg op maat

Elke zwangerschap en elk mens is uniek. We stemmen samen af welke zorg het beste bij jou past, met een zorgpad voor jouw specifieke situatie. Of je nu wilt bevallen in een bad, of volgens de principes van hypnobirthing of in het ziekenhuis met pijnstilling, wij bieden begeleiding in allerlei situaties. Bij ons kun je met je persoonlijke wensen altijd terecht.

Zorg op maat

Vertrouwd dichtbij

Wij werken altijd met een vast team van verloskundigen, op die manier heb je een vertrouwd gezicht bij je bevalling. We bieden echo’s aan op beide locaties, avondspreekuur en elke dag 24 uur een verloskundige beschikbaar. Wij zijn met twee locaties in de stad Utrecht en met zorg aan huis altijd dichtbij!

Vertrouwd dichtbij

Aankondigingen

Inschrijven

Webinar bevalling en kraamtijd

13 juli 2022
19.30 tot 21.00 uur
Online
Inschrijven

Masterclass borstvoeding

19.30 tot 21.30 uur
Online